"Ben jij trots op je lijf ? Ik nog niet. Maar we komen er wel!"

beeld trots op je lijf - kunstwerk vrouw uit assen trots op je lijf
vrouwen torso

"Je eigen beeld laten maken. Een uniek en origineel eerbetoon aan jezelf."

Ik struggle al jaren met mijn lijf. Ik besloot daar iets aan te doen. Niet mijn lijf veranderen, maar het beeld wat ik in mijn hoofd heb van hoe mijn lijf er uit moet zien. 

Mijn lichaam heeft een ernstig ongeluk overleefd, dieet na dieet moeten volgen. Ze is twintig kilo in korte tijd aangekomen door medicatie. En in plaats van trots te zijn op wat ze allemaal doorstaan heeft, verafschuw ik haar elke dag in de spiegel. 

Mijn lijf lijkt in niks op wat ik in de media zie, ze heeft striae, cellulitis en pukkeltjes. Niks een haarloos lijf. En een egale huid, wat is dat?

Dit probleem wil ik graag aanpakken door te laten zien hoe echte lichamen er uit zien. Ons niet te hoeven vergelijken met een fabeltje, maar met eerlijke prachtige lijven. 

 

kunst dikkere vrouwen - acceptatie van je lijf -accepteren - liefde voor je lijf

Wat vrouwen die je voor gingen zeggen:

"model twee, beeld wat klaar is voor trots op je lijf
Kunstwerk

Ik had verwacht dat vrouwen het confronterend zouden vinden om geboetseerd te worden. Maar juist je lichaam vanuit een ander oogpunt bekijken dan van boven of in de spiegel, doet goed. (Hoeveel vrouwen ik wel niet heb horen zeggen: ‘Huh! Wauw ziet mijn kont er zo uit?’ of ‘Ik ben eigenlijk best mooi’) Jouw eigen lijf geboetseerd zien – als een kunstwerk, maak dat je haar in het echt ook meer als een kunstwerk kunt zien. Want dat is ze. Ze is jouw persoonlijke kunstwerk. Je mag trots zijn op het lijf wat jou al die jaren draagt. Laat mij jou, mijzelf en alle andere vrouwen helpen door echte kunst te maken, van echte lijven en door trots te zijn op je lijf. 

Torso

Een beeld van jezelf
550,-
  • 35 tot 55 cm
  • Uniek beeld van jezelf
  • Niemand weet dat jij het bent
  • Kies zelf je kleur
Populair

blog

Waarom trots zijn op je lijf niet arrogant is!

Veel gestelde vragen

Hoe & waar