Eindelijk weer een blog, terug van weg geweest
een nieuwe blog, weer terug van weggeweest

Date

Wie ben ik om dat te zeggen?

Een nieuwe blog schrijven… of nou ja, eigenlijk vooral delen. Want het is niet zo dat ik de laatste jaren geen blogs meer geschreven heb. Ideeën zijn er namelijk genoeg, maar het delen, dat is waar ik tegenaan hik. Ik heb een aantal blogs geschreven over vriendschappen, over hoe ik mijn verhuizing heb doorstaan; inclusief tips voor jullie. Maar vervolgens denk ik: ‘wie ben ik om mensen tips te geven’. ‘Wie ben ik om te zeggen dat dit voor mensen werkt?’ Ook vind ik het moeilijker, omdat mijn leven steeds beter gaat, over ellende schrijven is makkelijk. Maar alleen maar horen hoe dingen mij wel lukken, terwijl jij hard je best doet, lijken mij ook niet al te prettig.

Niet perfect, maar wel goed genoeg

Maar de laatste jaren heb ik ook ontdekt dat mezelf zijn, mijn soms awkward, onhandige, absoluut niet perfecte, maar vol ideeën ik, goed genoeg is. Dat ik deel wat voor mij werkt, hoeft niet te betekenen dat het voor iedereen werkt. Maar als ik hier één iemand mee kan helpen, of motiveren zou al fantastisch zijn. Dat ik schrijf hoe ik over iets denk, hoeft niet te betekenen dat een ander die mening deelt. Maar moet ik dan maar gelijk helemaal stoppen met mijn mening delen? Ik heb nu eindelijk besloten van niet.

 

Ervaringsdeskundige met een nieuwe site

Ik ben niet op veel gebieden deskundig, maar wel ervaringsdeskundige op het gebied van MIJN hersenletsel, MIJN kunst en MIJN leven. Ik beloof nog niks, want zodra ik iets moet dan klap ik dicht, maar ik ga mijn best doen hier weer wat van mij te laten horen. Want ik heb niet voor niks (hebben jullie het al gezien?!?!) mijn hele website een make-over gegeven.

Snuffel nog even lekker rond in mijn nieuwe roze domein, laat vooral wat van je horen en een warme groet van mij.

Ilana

More
articles

2 thoughts on “Eindelijk weer een blog, terug van weg geweest”

  1. Hallo Ilana,

    Leuk dat je weer je blogs gaat posten en dat het zo goed met je gaat! Ik lees ook graag blogs over wat weer goed gaat. Dat geeft mij weer een goed gevoel, er is meer mogelijk dan soms lijkt.

    Omdat ik zelf hopelijk ga verhuizen hoor ik ook graag je tips over verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.