€750,00

*Let op, dit product kan niet verzonden worden. Ophalen in overleg.

Heb je belangstelling voor dit beeld, dan kunt je het onderstaande formulier invullen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.  

Mijn nieuwe en oude hobby’s combineren had een verrassend effect voor mij. Door mijn geheugen ben ik veel woorden, namen maar ook gebeurtenissen kwijt. Maar wat ik ontdekte tijdens het boetseren van dit paard, was dat al die uren in de paardensport toch zijn vruchten heeft afgeleverd. Want ik had het nog in de vingers, letterlijk. Ik wist precies hoe een paard voelt. Hoe een been in elkaar zit, hoe lang een rug is en waar de schoft begint. Mijn hersens mochten het dan misschien vergeten zijn, mijn lijf herinnerde zich het maar al te gevoel.

Al dat borstelen, observeren en vele uren plezier mocht ik nu in klei vereeuwigen. Dat was voor mij een helend proces, mijn oude hobby zo dicht bij mijn nieuwe passie brengen. Dat ik dan ook nog eens mijn favoriete kleur kon gebruiken – met echte paarden mocht ik ze helaas nooit roze maken – maakt dit werk absoluut een bijzonder stuk voor mij.

Formaat: L 43 cm x B 12 cm x H 30 cm

*Let op, dit product kan niet verzonden worden. Ophalen in overleg

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Send on WhatsApp
Share on email
Email this poduct
Share on pinterest
Pin this product
Share on twitter
Tweet this product