over mijn kunst

"Kunst geeft je interieur een boost "

Ben jij op zoek naar een unieke uitstraling? Met iets wat niemand, maar dan ook echt helemaal niemand anders heeft? Met een origineel, kunstwerk zit je altijd goed. Elk werk is handgemaakt en uniek. Kunst geeft je interieur een boost!

kunst met een verhaal
powervrouwen

Met mijn kunst wil ik vooral de schoonheid van het niet perfecte weergeven. Powervrouwen een podium geven. In elke vrouw zie ik namelijk een powervrouw. We hebben allemaal ons verhaal. Niemand is perfect, maar ik geloof dat het beste uit jezelf proberen te halen het dichtste bij perfectie komt. Ik wil het stigma van hoe een vrouw er uit hoort te zien doorbreken. Elke maat, kleur, afkomst, leeftijd, er is altijd wel iets mis mee volgens de maatschappij. Te dik te dun, te groot te klein. Te zwart te wit, te slim te dom. Laten we allemaal een beetje minder streng zijn voor elkaar, een stukje minder oordelen en een druppeltje meer begrip hebben. Mijn missie is om de wereld te laten zien dat er schoonheid in alles zit, en dat imperfecties de wereld mooier maakt.

kunst voor in huis