Categorieën

Bibberende vingers, trillende benen, want dit is misschien wel het spannendste wat ik ooit heb gedaan. Toch heb ik besloten dit stukje van mezelf met iedereen te delen. Dit stukje ‘ziektebeeld’ niet meer voor mezelf en degenen die dicht bij mij staan te houden, maar jullie wat meer inzicht te geven in de wereld van ‘niet-aangeboren hersenletsel’.
 

“It’s pretty simple, if the brain is working the body will listen.
Your limbs will want to hold you up.
Your lungs want to breathe.
Your heart wants to beat.
But non of them are any good, without the brain.”

– Meredith Grey, Grey’s anatomy –

 

Wat is er op de site te vinden?

Graag wil ik met mijn website mensen meer inzicht geven over hoe het is om te leven met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH), maar ook hoop ik mensen met NAH steun te kunnen bieden door herkenbaarheid in mijn verhalen. Ik schrijf over wat ik meemaak. Over waar ik tegen aanloop en wat moeilijk is voor mij. Maar ook probeer ik te schrijven over hoop, moed en toch geluk te kunnen vinden.

Ik doe mijn best om af en toe een gedichtje of kunst gemaakt door mij op dagbesteding te plaatsen en daarnaast zal ik je op de hoogte houden van mijn vooruitgang.

Verder hoop ik dat het allemaal duidelijk is en als je nog vragen hebt stuur mij gerust een bericht. En oh ja, mijn verhaal begint hier.
 
 
Liefs, Ilana