€250,00

*Let op, dit product kan niet verzonden worden. Ophalen in overleg.

Heb je belangstelling voor dit vaasje, dan kunt je het onderstaande formulier invullen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.   

Dit vaasje was een ongelukje. Net als ik, niet mijn geboorte (toch mam?) maar wel twintig jaar later. Maar net als mijn eigen ongeluk, heeft het wat moois opgeleverd. Dit vaasje straalt namelijk in zijn imperfectie.

Ik was moe, heel heel heel erg moe. En wat moetje niet doen als je moe bent? Kunst maken. Of eigenlijk vooral: geen verwachtingen hebben van kunst maken. Want het zal nooit zo gaan, zoals je wilt. Dat zullen de meesten van jullie vast al eens ondervonden hebben.

En zo ging het ook met dit vaasje. Een makkelijk idee. Je gooit vloeibare klei in een mal, dit laat je even drogen. Je gooit de klei weer uit de mal en je hebt een vaasje. Wat wel handig is, is dat je die mal die uit twee helften bestaat goed sluit, doe je dit niet dan vloeit die vloeibare klei er net zo hard weer uit. Hetgeen wat hier dan ook gebeurde. Mijn eerste reactie was ‘dat kan gelijk de prullenbak in’. Dat ging dus niet door, want mijn dagbesteding zou dagbesteding niet zijn, als ze niet iets in de hopeloze gevallen zagen. Dit vaasje had in zijn mislukking potentie. En omdat hij toch al niet meer mooi hoefde te zijn besloot ik er giga op te experimenteren met glazuur. En was dat even een succes, inmiddels is dit de mooiste combinatie van glazuren die ik tot nu toe ontdekt heb. En het vaasje… die vertelt mij, dat imperfecties alles mooier maakt.

Formaat: L 15 x B 15 x H 17 cm

*Let op, dit product kan niet verzonden worden. Ophalen in overleg.

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Send on WhatsApp
Share on email
Email this poduct
Share on pinterest
Pin this product
Share on twitter
Tweet this product